Αρχή Ενημέρωση Ανακοινώσεις Ομάδα Πρωτοβάθμιου Προσεισμικού Ελέγχου Σχολικών κτιρίων Δήμου Αλεξανδρούπολης - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Πότε 08/06/2021 00:00 έως
14/06/2021 12:00

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε Ομάδα Πρωτοβάθμιου  Προσεισμικού Ελέγχου Σχολικών κτιρίων Δήμου Αλεξανδρούπολης

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ-Θράκης λαμβάνοντας υπόψη  πρόταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης για Πρωτοβάθμιο Προσεισμικό Έλεγχο των Σχολικών κτιρίων του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Καλεί

Τους συναδέλφους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω Ομάδα και πληρούν τα παρακάτω κριτήρια.

α) Μέλος ΤΕΕ (ειδικότητα Πολιτικού ή Αρχιτέκτονα Μηχανικού).

β) Εμπειρία σε θέματα αντισεισμικού κανονισμού.

γ) Να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 3 έτη από την εγγραφή του στο ΤΕΕ,

να συμπληρώσουν την συνημμένη αίτηση, συνοδευόμενη με βιογραφικό σημείωμα και να την υποβάλουν μαζί με τα στοιχεία που αποδεικνύουν την εκπλήρωση των παραπάνω προϋποθέσεων καθώς και όποιο άλλο στοιχείο κρίνουν ότι θα βοηθήσει την Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ-Θράκης να αποφασίσει στην επιλογή των μελών της Ομάδας, στο e-mail του ΤΕΕ-Θράκης tee_thrace@tee.gr ή στα Γραφεία του ΤΕΕ-Θράκης (Κομοτηνή- Παρνασσού 6) μέχρι και την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021.

Λήψη αίτησης